Massages

Laat je spieren eens optimaal genieten van een ontspanningsmassage. Door het aanbrengen van warme olien, zachte strijkingen en wrijving kun je heerlijk ontspannen. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler en het lichaam laat zich beter doorbloeden.

Manuele massage

Een ontspanningsmassage die volledig manueel wordt uitgevoerd. Door zachte strijkingen en warme oliën kun je even heerlijk ontspannen tijdens deze behandeling. De massage is inclusief rugscrub en afsluitend een voedende lichaamsverzorging.

Rug massage

25 min.

27,50

Rug- en been massage

40 min.

37,50

Ultra deluxe massage

80 min.

Een uitgebreide massage waarbij we de voor- en achterkant masseren. Denk hierbij aan de benen; voeten; handen; rug; gezicht en hoofdhuid. We combineren alle beschikbare massage technieken, zowel manueel met de handen als met de hotstones en op het waterkussen in 1 behandeling. 
 

85,00

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage methode waarbij we gebruik maken van warme basalt stenen. Met deze basalt stenen maken we strijkende bewegingen en kunnen we beter de diepte in. Warmte wordt gebruikt om spierspanning en pijn te verlichten. De massage is inclusief rugscrub en afsluitend een voedende lichaamsverzorging.

Rug massage hotstone

25 min.
 

37,50

Rug- en been massage hotstone

40 min.

47,50

Hydro waterkussen massage


Deze massage vindt plaats op het hydro water kussen. Tijdens deze behandeling neem je op je rug plaats op het waterkussen. Je ligt dus niet, zoals normaal, op je buik op de behandelstoel maar op je rug. Dit maakt de massage zeer geschikt voor tijdens de zwangerschap, maar ook voor iedereen die bijv. snel benauwd is op hun buik, of door een grotere borst partij lastig op de buik kan liggen.
Het waterkussen is gevuld met warm water (+- 38 gr) en is plat en lang gerekt, ong. ter grootte van een rug. Doordat je op het waterkussen ligt, zweef je als het ware en kan ik gemakkelijk tussen het kussen en de rug in masseren. Een absolute weldaad voor het lichaam!

Heerlijk voor tijdens de zwangerschap tot +/- 37 weken. 

Rug massage waterkussen

30 min.

40,00

Rug- en been massage waterkussen

45 min.

50,00