Huidverzorgingsadvies

1. Reinigen


Begin met het goed reinigen van uw huid. De reiniging moet grondig zijn zodat uw huid schoon is en weer kan ademen. Een niet schone huid kan gaan irriteren en verlaagd de weerstand en conditie. U behaalt meer resultaat met de crème na een goede reiniging. Reinig uw huid zowel ’s morgens als ’s avonds. Een reinigingsmilk/foam zorgt ervoor dat de huidporiën open gaan staan en verwijderd de viezigheid van de huid. Een tonic of lotion sluit de huidporiën en hersteld de zuurgraad. Daardoor kunnen een milk/foam en lotion niet zonder elkaar gebruikt worden.

Webecos Cleansing milk 200ml €24,95
Webecos Cleansing foam 250ml €25,95
Webecos Blossom lotion 200ml €22,95

2. Oogcrème, zin of onzin?


Vanaf 25 jaar raad ik een oogcrème aan. De huid van de ogen bevat minder talgkliertjes waardoor er van nature minder bescherming op zit. De eerste tekenen van huidveroudering zie je meestal dan ook snel daar. Een gewone crème wordt afgeraden rondom de ogen omdat deze vaak te vol zijn, een oogcrème is milder voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Webecos oogcrème met hyaluronzuur €22,95

3. Serum, een extra vitamine boost!


Een serum is het extra vitamine bommentje voor de huid. De werkstoffen in dit product zijn in hogere percentages aanwezig en beter geoptimaliseerd dan bij een gewone crème. Een prachtige toevoeging voor de extreem droge huiden, of voor diegenen die net even wat extra’s willen bereiken in hun huidverzorgingsroutine.

Webecos hydraderm serum 30ml €32,95
Webecos vitamine c serum 30ml €49,95

 

4. Crème, zowel s’ochtends als s’avonds, aangepast per seizoen


Gebruik zowel ’s ochtends als ’s avonds een crème. Deze van Webecos zijn 24uurs crèmes en is het dus niet nodig om 2 aparte potten aan te schaffen. Gebruik niet het hele jaar door dezelfde crème want u draagt in de zomer ook andere kleding aangepast aan de temperatuur. Voor uw huid geldt hetzelfde. In de zomer heeft u vaker behoefte aan een luchtige textuur en in de winter mag deze best wat voedzamer en voller.

Webecos Antalea crème 50ml €27,50
Webecos Hyfac crème 50ml €27,50
Webecos Hydracell crème 50ml €35,95
Webecos Vitavocol crème 100ml €24,95
Webecos Collagenia strong crème 100ml €28,95