Gezichtsbehandelingen

Een optimale verzorging voor jouw huid is een echte weldaad. Maar ook voor huidproblemen en huidverbetering ben je hier op het juiste adres. De gezichtsbehandelingen worden afgestemd met de producten van Webecos.

In de gezichtsbehandelingen heb ik een 2 deling gemaakt: de klassieke behandelingen of de huidverbeterende behandelingen. De klassieke behandelingen zijn gericht op ontspanning en zullen manueel worden uitgevoerd, dus hierbij werken we met de handen. 
In de huidverbeterende behandelingen gaan we maximaal met de huid bezig om deze zichtbaar te verbeteren, hierbij maak ik gebruik van de nieuwste apparatuur. 
 

Klassieke behandelingen

Tijdens de klassieke behandelingen draait het vooral om huidverzorging en ontspanning. Ik maak hier gebruik van verzorgende en hydraterende producten en werk voornamelijk manueel, met de handen.

Druk op de i (info knop) voor meer informatie over de behandeling!

Reiniging, wenkbrauwen harsen, peeling met stoom, oppervlakkige onzuiverheden verwijderen, masker, huidverzorging.

40 minuten

Reiniging, wenkbrauwen harsen, peeling met stoom, oppervlakkige onzuiverheden verwijderen, schouder- nek & gezichtsmassage, hoofdhuid massage, masker, huidverzorging.

60 minuten

Rugmassage aangepast op het seizoen (hotstone, hydrokussen, manueel), rugscrub, gezichtsreiniging, wenkbrauwen harsen, peeling met stoom, oppervlakkige onzuiverheden verwijderen, schouder- nek & gezichtsmassage, voet- of arm massage, masker, huidverzorging.

90 minuten

Huidverbetering behandelingen

Tijdens de huidverbeterende behandelingen gaan we optimaal met de huid bezig en deze een flinke oppepper geven. Met zichtbaar resultaat direct na de behandeling zul je zeer tevreden de salon verlaten. Door middel van de nieuwste apparatuur op anti-aging werk ik op verschillende huidoneffeheden.

Druk op de i (info knop) voor meer informatie over de behandeling!

Deze behandeling is geschikt voor de vette, onzuivere huid voor alle leeftijden. Ook uitstekend geschikt voor de droge huid om deze een oppepper te geven en ontdoen van schilfertjes en droogte lijntjes. Tijdens de behandeling zullen we de bovenste huidlaag verwijderen en anti-bacterieel reinigen. 

Belangrijk om te melden voor de behandeling: gebruik van bloedverdunners of het hebben van een pacemaker, vitamine A medicatie of roacutane, hart-ritme stoornissen of een zwangerschap. 

Reiniging, wenkbrauwen harsen, fruitzuur lysing, microdermabrasie peeling, intensieve verwijdering van onzuiverheden en gerstekorrels, hoog frequentie voor een anti bacteriële werking, schouder- en nek massage, ontstekingsremmend masker, huidverzorging.  

60 minuten

Deze behandeling is geschikt voor de ouder wordende huid, alle huidtypes vanaf 35+. We zorgen voor een vitamine boost voor de huid, een extra aanmaak van collageen en een verstrakking van het huid weefsel. De huid zal na de behandeling weer strak in zijn velletje zitten en een prachtige glow hebben. 

Belangrijk om te melden voor de behandeling: gebruik van bloedverdunners of het hebben van een pacemaker, vitamine A medicatie of roacutane, hart-ritme stoornissen of een zwangerschap. 

Reiniging, wenkbrauwen harsen, fruitzuur peeling, verwijdering van onzuiverheden, doorbloeding verbeteren d.m.v. vacuum-cupping, vitamine ampul, collageen boost met de iontoforese, bindweefsel grepen gezicht, schouder- en nek massage, voedend masker, huidverzorging.

75 minuten

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diep intense reiniging van de huid. Het beste van 2 werelden!
Op de huid breng ik een Carbon masker aan, een medische koolstof. Met de laser kop zorgen we ervoor dat de carbon deeltjes het laserlicht omzetten in warmte, hierdoor verdampt de carbon. Tijdens deze verdamping worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd. De verdamping verbrijzelt het vuil in de porie wat resulteert in een verstevigde, schone, zuivere en verbeterde huid.
Tevens activeert de laser door zijn warmte de fibroblasten die de aanmaak van collageen stimuleert, dit zorgt voor stevigheid en een optimale glow. 
Schrik tijdens de behandeling niet van het geluid, de behandeling is volledig pijnloos en de huid blijft volledig intact!
Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huidjes en voor de actieve acné huid. 

In het volgende geval mag de behandeling niet worden uitgevoerd: gebruik van bloedverdunners of het hebben van een pacemaker, vitamine A medicatie of roacutane, hart-ritme stoornissen of een zwangerschap. 

Reiniging, wenkbrauwen harsen, intensieve verwijdering van onzuiverheden en gerstekorrels, carbon laser peeling, vitamine ampul insluizen met iontoforese, hand massage, herstellend masker, huidverzorging.

60 minuten