Merken

Webecos


Webecos is oer-Hollandse huidverzorging. Nuchter en eerlijk. Alles wat ze ontwikkelen komt uit eigen koker. De productie en kwaliteitscontrole staat al sinds de oprichting onder streng toezicht van apothekers. Deze farmaceutische filosofie zit in ons DNA en dat vind je terug in elk potje, tube of flacon van Webecos. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen en dierproefvrij. Speciaal ontwikkelend voor de huidspecialisten, alleen verkrijgbaar bij de schoonheidssalon.

Golden Rose


Golden Rose biedt kwalitatief hoogwaardige, allergievrije en luxe make-up producten. Dit in combinatie met een betaalbare prijs maakt Golden Rose een uitermate geschikt product voor professionele make-up behandelingen. Naast goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs hecht Golden Rose ook veel waarde aan de gezondheid van haar klanten. Alle producten van Golden Rose zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie.

Swiss Color


Swiss Color, een zwitsers merk met zwitserse kwaliteit die zoals algemeen bekend staat voor perfectie en hoge standaarden! De synthetisch organische pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides, PAA’s en PAK’s en bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen en allergieverwekkers.
Het grote pluspunt is dat Swiss Color vrij is van ijzeroxides. Helaas geldt dit niet voor alle pigmenten in Nederland. IJzeroxides in pigmenten kunnen voor problemen zorgen wanneer iemand een MRI- of CT-scan moet ondergaan, daarnaast zorgen ijzeroxides na verloop van tijd vaak voor een rode of oranje verkleuring van permanente make-up na enkele maanden.

Nog enkele andere voordelen van Swiss Color Pigmenten ten opzichte van een hoop andere merken:

  • Geschikt voor veganisten
  • Transparante pigmenten, zorgt niet voor een harde ‘’look’’
  • Geen verkleuring na loop van tijd, pigmenten vervagen gelijkmatig
  • Resultaten direct zichtbaar
  • Minder nabewerking
  • Betere duurzaamheid in de huid