Afspraak maken

Plan jouw behandeling eenvoudig en makkelijk in via de online agenda.

  • Kies een behandeling naar keuze, combineren van meerdere behandelingen is mogelijk
  • Kies een datum en tijd die jou uitkomt
  • Vul je gegevens in -> let op de invoering van jouw email adres, bij een type fout zal deze niet goed doorkomen 
  • Druk op bevestigen

Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Er is een kans dat de afspraak dan niet is bevestigd en is doorgekomen. Graag dan altijd contact opnemen met de salon 06-11625322

Prijsverhoging per 1.1.2023
Via deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van een door te voeren prijsstijging die zal plaats vinden vanaf 1 januari 2023.
Het afgelopen jaar heb ik er alles aan gedaan om de kosten stijging zelf op te vangen en te voorkomen dat ik deze niet zou hoeven doorvoeren. Helaas wordt deze stijging nu te groot om zelf te dragen. Daarom ben ik op dit moment genoodzaakt de prijzen van sommige behandelingen te verhogen.
Dit zal gemiddeld met €1,50 tot €3 zijn. Ik begrijp dat voor iedereen het leven een stuk duurder is geworden. Mochten er vragen zijn dan hoor ik dit graag. We vinden vast en zeker samen een oplossing!
De nieuwe prijzen vanaf 1 januari 2023 staan al vermeld op de website. 

Behandeling maximale huidverbetering bij Leonie
Afgelopen jaar januari heb ik een laser apparaat aangekocht. Hiermee kon ik de carbon laser peeling uitvoeren op het gezicht. Helaas waren de resultaten totaal niet waarop ik had gehoopt. Een peeling die sterke huidverbetering moest laten zien maar het tegendeel bewees. Zeker was er een mooie glow te ervaren en gaf het de huid een oppepper, maar echt maximale huidverbetering? Dit was niet het effect waar ik op had gehoopt. 
Daarom heb ik besloten om te stoppen met de carbon laser peeling. Een machine en behandeling waar je niet volledig achter kan staan geeft mij geen goed gevoel om hiermee langer door te gaan. De behandeling ''maximale huidverbetering bij leonie'' zal daarom niet langer in te boeken zijn.

Annulering

Gelieve 5 minuten voor de afspraak aanwezig. Indien u 10 minuten (of langer) te laat bent op de afspraak zal ik deze annuleren en zullen onderstaande regels m.b.t. annuleringen gelden. 
Bij het inboeken van een behandeling krijgt u een bevestiging en 48uur voor de afspraak nog een herinnering.
Bij afzegging van een afspraak minder dan 24 uur voor de ingeboekte behandeling of niet komen opdagen tijdens de afspraak kan ik deze tijd helaas niet meer opvullen en ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen indien dit voor een eerste keer plaatsvindt. Bij een tweede keer zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.