Afspraak maken

Plan jouw behandeling eenvoudig en makkelijk in via de online agenda.

  • Kies een behandeling naar keuze, combineren van meerdere behandelingen is mogelijk
  • Kies een datum en tijd die jou uitkomt
  • Vul je gegevens in -> let op de invoering van jouw email adres, bij een type fout zal deze niet goed doorkomen 
  • Druk op bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Controleer ook de spam. Er is namelijk een kans dat de afspraak dan niet is bevestigd en is doorgekomen. Graag dan altijd contact opnemen met de salon 06-11625322

Annulering

Beter te vroeg dan te laat! Gelieve 5 minuten voor de afspraak aanwezig zijn. In de wachtruimte kun je plaats nemen. Indien u 10 minuten (of langer) te laat bent op de afspraak zal ik deze annuleren en zullen onderstaande regels m.b.t. annuleringen gelden. 

Vergeten afspraak of niet tijdig annuleren:  Helaas komt het regelmatig voor dat een klant niet op de afspraak komt opdagen. Voor jou is het wellicht een eerste keer dat je een afspraak bij mij vergeet, maar voor mij ben je misschien al de zoveelste klant in die week die niet is komen opdagen. Mijn werk is mijn inkomen en ik hoop dat jullie mijn tijd serieus nemen. Vandaar dat je 48uur voor de afspraak nog een email herinnering ontvangt. Indien jij onze afspraak binnen 24uur voor de ingeboekte behandeling annuleert of de afspraak vergeet dan zal ik 50% van de behandeling in kosten brengen. Bij een tweede keer zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.