Afspraak maken

Plan jouw behandeling eenvoudig en makkelijk in via de online agenda.

  • Kies een behandeling naar keuze, combineren van meerdere behandelingen is mogelijk
  • Kies een datum en tijd die jou uitkomt
  • Vul je gegevens in -> let op de invoering van jouw email adres, bij een type fout zal deze niet goed doorkomen 
  • Druk op bevestigen

Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Er is een kans dat de afspraak dan niet is bevestigd en is doorgekomen. Graag dan altijd contact opnemen met de salon 06-11625322

LET OP! WEG OMLEIDING TOT EIND JUNI! EXTRA REISTIJD +10 MINUTEN
Kom jij uit de hoek van Wolvega, Steggerda of de Blesse? Op maandag 23 januari start de herinrichting van De Blesse. Dit zal in verschillende fases worden uitgevoerd maar helaas hebben bijna alles fases (m.u.v. fase 7) van invloed op de route naar Schoonheidssalon Leonie in Oldemarkt. De weg zal volledig worden afgesloten en is niet toegankelijk voor verkeer. 
De wegwerkzaamheden tot fase 6 duren tot 23 juni 2023.
Vanuit de hoek Heerenveen/Wolvega: Mijn advies is om de snelweg te pakken richting Steenwijk. Vervolgens pak je de eerste afslag steenwijk noord richting de Witte Paarden. Hierna kom je uit op de Oldemarktseweg en kun je jouw weg vervolgen richting Oldemarkt. Mijn advies is om 10 minuten extra reistijd in te calculeren. 
Vanuit de hoek Steggerda: Mijn advies is om binnendoor te gaan via de Vaartweg of Ericaweg richting Willemsoord. Vanuit Willemsoord kun je richting de Paasloregel richting Tolhekke. Hier kom je uit op de Oldemarktseweg en kun je jouw weg vervolgen richting Oldemarkt. Mijn advies is om 10 minuten extra reistijd in te calculeren. 

 

VAKANTIE SLUITING
- Donderdag 25 mei tot dinsdag 30 mei 2023
- Maandag 7 augustus tot zaterdag 19 augustus 2023

 

Annulering

Gelieve 5 minuten voor de afspraak aanwezig. Indien u 10 minuten (of langer) te laat bent op de afspraak zal ik deze annuleren en zullen onderstaande regels m.b.t. annuleringen gelden. 
Bij het inboeken van een behandeling krijgt u een bevestiging en 48uur voor de afspraak nog een herinnering.
Bij afzegging van een afspraak minder dan 24 uur voor de ingeboekte behandeling of niet komen opdagen tijdens de afspraak kan ik deze tijd helaas niet meer opvullen en ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen indien dit voor een eerste keer plaatsvindt. Bij een tweede keer zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.