Schoonheidssalon Leonie

De schoonheidssalon in Oldemarkt waar professionaliteit en persoonlijke aandacht altijd voorop staan. Een salon waar een gezellige maar vooral warme sfeer hangt en waar we samen op zoek gaan naar de perfecte behandeling aangepast voor jou!


Mijn naam is Leonie Vaartjes, geboren in 1992 en mijn hele leven al woonachtig in Oldemarkt. Toen ik in 2012 mijn opleiding schoonheidsverzorging afrondde en vervolgens ook in 2013 de opleiding ondernemerschap, begon het toch echt te kriebelen. Een eigen salon, zelfstandig een bedrijf gaan opbouwen, deze droom wilde ik maar al te graag uitwerken en dat is gelukt. Juli 2013 was Schoonheidssalon Leonie geboren.

In de afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten. Ik ben de eerste 5 jaren naast mijn bedrijf ook werkzaam geweest bij Safety4yoU, een groothandel en trainingscentrum voor schoonheidsspecialistes. Bij deze baan gaf ik trainingen aan vele schoonheidsspecialistes in Nederland. Ik deed veel ervaring op door maandelijkse bezoeken aan vakbeurzen in zowel binnen- als buitenland en ik kwam constant in aanraking met de nieuwste trends binnen ons vakgebied. Toen ik in mei 2019 mijn opleiding voor permanente make-up afrondde was het tijd om mijn baan bij Safety4yoU op te zeggen en mij volledig te storten op de schoonheidssalon.

Extra leuk om te vermelden is dat de salon begin 2022 in een nieuw jasje is gestoken. Letterlijk en figuurlijk, want naast een nieuwe huisstijl (logo, cadeaubonnen, etc.) is de salon ook verhuisd naar verderop in het dorp. De salon bevindt zich in een op zichzelf staand bijgebouw helemaal aangepast aan mijn wensen. Hier ben ik nog iedere dag trots op!

Wat mijn werk zo leuk maakt is de veelzijdigheid, het contact en de persoonlijke aandacht. Iedereen verdient het om te genieten van een ontspannen behandeling, hoogwaardige huidverzorging en vooral iedere dag te mogen stralen met een maximaal resultaat.

Ik vind het leuk om kennis met jou te maken! Graag tot snel in de salon!

Leonie Vaartjes