Behandelingen

Seizoenspecial

Ieder kwartaal is er een speciale behandeling, genaamd de seizoensspecial. Een heerlijke behandeling aangepast op het seizoen. Laat je verrassen!

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers die mogen stralen met een optimale lift. En laat je wenkbrauwen weer spreken door een mooie kleur. Met een korte behandeling maken we al het verschil!

Ontharen

Je wenkbrauwen in model laten brengen doet wonderen voor je oogopslag. En haren op een ongewenste plek? Daar willen we liever ook vanaf. Een ontharingsbehandeling laat je beter voelen.
 

Diode laser

Heb je last van storende zichtbare gesprongen adertjes of van pigmentvlekken in je gezicht en wil je er graag vanaf?  In de salon werk ik voor het behandelen van pigment en vaatafwijkingen met de ELVii Diode Laser.

Gezichtsbehandelingen

Een optimale verzorging voor jouw huid is een echte weldaad. Maar ook voor huidproblemen en huidverbetering ben je hier op het juiste adres. De gezichtsbehandelingen worden afgestemd met de producten van Webecos.

Massages

Laat je spieren eens optimaal genieten van een ontspanningsmassages. Door het aanbrengen van warme olien en zachte strijkingen kun je heerlijk ontspannen. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler en het lichaam laat zich beter doorbloeden.

Permanente makeup

Wenkbrauwen sieren het gezicht en eyeliners versterken de oogopslag. Permanente make-up laat je weer stralen! Ik werk met de pigmenten van Swiss Color, een kwalitatief Switsers merk vrij van ijzeroxides.

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Een bon van de schoonheidssalon is een feestje om te geven maar ook om te krijgen. Of het nu gaat om een verjaardag, moederdag of gewoon om een goede kennis eens een keer in het zonnetje te zetten.