Huidoneffenheden verwijderen

Er is niks vervelender dan ontsierende plekjes op het lichaam of in het gezicht. Dit kunnen we d.m.v. coagulatie verwijderen.

Thermo coagulatie

Coaguleren is het verwijderen van de op de huid gelegen oneffenheden door middel van stroom. Je kunt hierbij denken aan steelwratjes, ouderdomswratjes, bloedblaasjes en bindweefsel bultjes.
De coagulatie-apparatuur produceert elektrische laagstroom die via een fijne, puntvormige naald in aanraking wordt gebracht met de huidafwijking. De stroom zorgt ervoor dat de huidafwijking wordt verhit. Deze wordt daardoor vernietigd en door het lichaam afgestoten. Het verhitten van het weefsel van de afwijking gebeurt zeer precies waardoor de gezonde huid minimaal wordt belast.
Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de oneffenheid vaak in 1 behandeling verdwenen. Bij sommige oneffenheden zullen er +/- 3 behandelingen nodig zijn 

Na de behandeling is de huid erom heen wat rood en zal er een zichtbaar zwart plekje zijn. Hier komt direct een korstje op en zal binnen 10 dagen de huid verlaten. Dit plekje zal goed droog moeten worden gehouden tijdens het genezingsproces. Sporten, sauna of zwembaden raden we dan ook ten zeerste af in deze periode. 

Wanneer mag de behandeling niet worden uitgevoerd?

Pacemaker; chemotherapie; gebruik van bloedverdunners; diabetes; tijdens de zwangerschap; hart- en vaatziektes.

Steelwratje 1 stuk

15,00

Steelwratjes meerdere

25,00

Ouderdomswrat

20,00

Bindweefsel bultje

20,00

Bloedblaasjes

20,00