Producten


Golden Rose Make-up
Golden Rose biedt kwalitatief hoogwaardige, allergievrije en luxe producten. Dit in combinatie met een betaalbare prijs maakt Golden Rose een uitermate geschikt product voor professionele make-up behandelingen. Naast goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs hecht Golden Rose ook veel waarde aan de gezondheid van haar klanten. Alle producten van Golden Rose zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie.

Webecos
Webecos heeft een volledige huidverzorgingslijn gebaseerd op eigen receptuur. Eerlijke cosmetica die gebruik maken van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren.
De meeste werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong en dierproefvrij. Webecos producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen en dierproefvrij.

Yellow Rose
Yellow Rose is gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide wetenschappelijke kennis.
Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de meest recente ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap. Het belangrijkste doel is het produceren van veilige en doeltreffende producten van de hoogste kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs. Alle producten zijn bovendien dierproefvrij en op plantaardige basis.

Revitalash

Revitalash is een wimperserum voor zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 12 weken! RevitaLash Advanced is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts om wimpers te verzorgen, verlengen en versterken gemaakt van hypo-allergene, verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten. Het serum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards.
Gebruik: 12 weken lang, een dun lijntje iedere ochtend of avond boven de wimperrand is al voldoende. Dat maakt ons wimperserum erg zuinig in gebruik. Heb je wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Het serum is namelijk op waterbasis. Natuurlijk kun je tijdens het gebruiken van het serum ook mascara blijven dragen.

Alle producten van deze merken zijn verkrijgbaar bij mij in de salon.