Losse Behandelingen

U kunt bij het ontharen van de wenkbrauwen kiezen voor epileren of harsen. Bij het harsen maak ik gebruik van clean & easy hars, deze is anti-septisch en zeer huidvriendelijk voor elk huidtype (zelfs de zeer gevoelige huid). Het komt zelden voor dat iemand allergisch is voor hars, maar dit is uiteraard wel mogelijk. Mocht u hiervoor gevoelig zijn of word u voor de eerste keer geharst, geeft u dit dan tijdig aan.


De prijzen zijn gewijzigd vanaf 1 december 2018

Wenkbrauwen en wimpers Boek online
Epileren of harsen wenkbrauwen €9,50
Verven wimpers of wenkbrauwen €8,00
Verven wenkbrauwen + epileren of harsen €15,00
Verven wimpers en wenkbrauwen + epileren of harsen €19,00

Ontharen Boek online
Bovenlip harsen €8,00
Bovenlip en kin €12,50
Hele gelaat (bovenlip, kin, wangen) €18,50
Onderbenen €20,00
Onder- en bovenbenen €29,00
Oksels €15,00
Rug en schouders €22,00
Borst €15,00

Spot Remover Thermo Coagulatie €14,95 Boek online
Last van ontsierende plekjes in of rondom het gezicht of lichaam? Bijvoorbeeld steelwratjes in de hals/oksels of decolleté, spider naevis op de wang of bloedblaasjes? Met het spot remover apparaat kan ik deze oneffenheden behandelen en verwijderen door middel van thermo coagulatie. Het apparaat werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom wat wordt omgezet in warmte. De oneffenheid wordt met een speciaal staafje aangestipt, die er vervolgens voor zorgt dat deze binnen enkele minuten verdwijnt. Soms gebeurt dit binnen enkele minuten en bij andere gevallen moet dit in een kuurverband worden herhaald tot het gewenste resultaat is behaald.

Wanneer is vastgesteld dat de huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen wordt de te behandelen plek ontsmet en vervolgens met een staafje dat verbonden is met het coagulatie apparaat de plek behandeld. Het weefsel ‘verdampt’ en er blijft een brandwondje over. In het gezicht geneest dit over het algemeen binnen 10 dagen volledig, op het lichaam ongeveer 3 weken.

Vanwege het gebruik van frequentie kan de behandeling niet in de volgende gevallen uitgevoerd worden:
• Pacemakers
• Hartritme stoornissen
• Melanomen
• Chemotherapie