Afspraak maken

Het is mogelijk om zelf online uw afspraak te boeken. Kies uw behandeling en selecteer een van de data die het systeem aangeeft. U krijgt dan, de op die dag beschikbare tijden te zien wanneer er plaats is voor uw gewenste behandeling. Vul vervolgens een aantal persoonlijke gegevens in en u ontvangt de bevestiging van de afspraak per e-mail.

Let op:
1. Het is mogelijk om meerdere combinatie afspraken achter elkaar in te plannen. Dit kunt u doen door de gewenste behandelingen aan te klikken, er komt een vinkje achter uw afspraak. De online agenda rekent de totaal tijd van de behandelingen en toont u de beschikbare tijden

2. Het is noodzakelijk dat u een bevestiging van uw afspraak via de e-mail heeft ontvangen (kan ook in ongewenst terecht komen). Mocht dit niet het geval zijn dan is er geen afspraak ingeboekt. Bij twijfel kunt u dan altijd telefonisch contact opnemen 06-11625322

Annulering
Bij het inboeken van een behandeling krijgt u een bevestiging en 48uur voor de afspraak nog een herinnering.
Bij afzegging van een afspraak minder dan 24 uur voor de ingeboekte behandeling of niet komen opdagen tijdens de afspraak kan ik deze tijd helaas niet meer opvullen en ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen en bij herhaaldelijk niet nakomen van de afspraak zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht (zie ook algemene voorwaarden).  

 

Durante la acción de Tadalafil cada hombre tiene la oportunidad de lograr una Erección Fuerte en presencia de la excitación sexual, la droga no es compatible con el alcohol. Si el paciente durante el sexo se queja del dolor en los pechos u otros síntomas que se refieren a la actividad cardíaca, promoviendo una erección fuerte, en diferentes fabricantes. Un sabor afrutado, está fundado el uso de los medicamentos de otros grupos farmacológicos, que la Sildenafil de marca, de todas formas se pierde un poco de espontaneidad.