Acties/Nieuws

   Om de twee maanden is er een nieuwe actie behandeling in te boeken, de zogeheten ”maandbehandeling”.
Een heerlijke combinatie behandeling voor een leuke actie prijs!

NAJAAR TREATMENT (SEPTEMBER/OKTOBER) ! €57,50

De zomervakantie zit er weer op en het dagelijkse ritme wordt weer opgepakt. Na de zomer merken we vaak dat de huid er best een beetje onder geleden heeft. Wat vetter of juist vochtarmer, iets meer onzuiverheden en soms hier en daar opeens een pigmentvlekje. Een ander klimaat, zonnestralen, airco, ander eten of zonnebrand kan hierbij de boosdoener zijn.

In deze behandeling geven we de huid een flinke oppepper!

x        Reiniging op basis van rozen extracten en hyaluronzuur
x        Wenkbrauwen epileren of harsen
x        Jasmijn stoombehandeling i.c.m. onzuiverheden verwijderen
x       Schouder, decolleté & nek massage
x        Microdermabrasie diepte peeling
x        Verwarmd eucalyptus crème masker inmasseren met de warme hamer
x        Dagverzorging afgestemd op uw huidtype

+

x     Onderbenen en voeten scrub
x     Onderbenen en voeten massage

+

x       Gratis vliesmasker afgestemd op uw huidtype voor thuisgebruik

Boek online


NIEUWS! FULLTIME IN DE SALON!

Wat kan ik een fijn nieuws met jullie delen. In 2013 ben ik naar het afronden van mijn opleiding de salon gestart, een gigantische uitdaging met de hoop dat ik van mijn passie mijn fulltime job kon maken.
Dat het in het begin tijd nodig heeft om een bedrijf te laten groeien had ik al snel door, een stilzitter ben ik nooit geweest en was dan ook zeer blij met de mooie kans die ik kreeg om bij Safety4yoU, een groothandel en trainingscentrum voor schoonheidsspecialistes, 2 dagen in de week vast te mogen komen werken.
De kansen en mogelijkheden, de mooie reizen en de vele informatie die ik hier heb gekregen en geleerd heeft mijn salon gebracht waar ik nu sta, een zeer goedlopend bedrijf die uit zijn jasje groeit!
Wegens de opleiding permanente make-up die ik volg en waar ik straks graag veel klanten blij mee wil gaan maken en mijn volledige passie voor de behandelingen in de salon heb ik de keuze gemaakt om afscheid te nemen van Safety4yoU en fulltime te gaan werken in de schoonheidssalon.

Ik ben tot en met eind juni onregelmatig werkzaam bij Safety4yoU. Dit betekend dat ik niet meer iedere maandag en vrijdag er werkzaam zal zijn en daarom soms ook deze dagen al geopend ben in de salon. Vanaf juli zijn de onderstaande openingstijden volledig van toepassing.

  • De salon is geopend van maandag t/m vrijdag
  • De salon is 1x in de maand op zaterdag geopend
  • De salon gaat nog maar 1 avond in de week open. Doordat ik nu fulltime open ga wil ik mij meer gaan richten op overdag werkzaam zijn
Maandag 13:00 – 20:30
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 13:00
Zaterdag 09:30 – 13:00*