Acties/Nieuws


♥   Om de twee maanden is er een nieuwe maand special, een behandeling aangepast op het seizoen. Deze maand special verandert iedere 2 maanden en is altijd een combinatie van het gezicht met rug, handen of voeten. Een heerlijke combinatie behandeling voor een leuke actie prijs!Maandspecial Summer Treatment Juli / Augustus 

De zomer zal in 2020 best een beetje anders worden dan andere jaren. Velen zullen thuis blijven, vieren vakantie in eigen land of wellicht ga jij toch een prachtig plekje opzoeken in het buitenland en hier genieten van de zomerse temperaturen. Hoe je ook vakantie gaat vieren, het is altijd fijn om alles op het gebied van uiterlijke verzorging op de rit te hebben in de zomer. 
Om jou optimaal de zomer in te laten gaan heb ik een combinatie behandeling van mijn nieuwste aanwinst behandeling in de salon, wimperlifting, gecombineerd met 1 van de populairste behandelingen in de zomer, gellak. Als dat geen gouden topper is? Laat de zomer maar komen!

  •  Wimperlifting Elleebana inclusief wimpers verven (zie tabblad losse behandelingen voor meer informatie over deze behandeling)
  •  Gellak teennagels 

+/-  90 minuten €64,50

Boek online


Corona voorzorgsmaatregelen

  1. We weten het ondertussen allemaal maar ik moet het alsnog even benoemen. Bij 1 van de volgende klachten graag uw afspraak annuleren (of verplaatsen): verkoudheid, hoesterig, loopneus, keelpijn of verhoging.
  2. Kom alleen naar de salon. Enkel de te behandelen klant mag aanwezig zijn in de salon. Indien er samen met iemand uit uw familie een afspraak staat achter elkaar dan vervalt deze regel.
  3. Ik zorg dat er voldoende ruimte tussen 2 klanten/behandelingen in zit. Ik wil daarom ook vragen om niet te vroeg maar ook niet te laat op uw afspraak te verschijnen. Helaas mag ik wegens het protocol geen klanten meer in een wachtruimte ontvangen en laten plaats nemen. Ik zal tijdelijk een bankje/stoel buiten bij de voordeur laten plaatsen zodat mocht het toch onverhoopt voorkomen dat u iets te vroeg bent u hier plaats kan nemen. Indien u te laat verschijnt op de afspraak zal ik de behandeling moeten inkorten.
  4. In de salon staat een handdesinfectie pompje, u kunt hier te allen tijde gebruik van maken.

Vakantie zomersluiting 2020

De salon is gesloten van zaterdag 15 augustus tot zaterdag 5 september


Openingstijden 2020

Maandag 13:00 – 20:30  
Dinsdag 09:00 – 17:00  
Woensdag 09:00 – 17:00  
Donderdag 09:00 – 17:00  
Vrijdag 09:00 – 14:30  
Zaterdag 09:30 – 13:00*  (* 1x in de maand geopend)