Producten


Golden Rose
Golden Rose biedt kwalitatief hoogwaardige, allergievrije en luxe producten. Dit in combinatie met een betaalbare prijs maakt Golden Rose een uitermate geschikt product voor professionele make-up behandelingen. Naast goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs hecht Golden Rose ook veel waarde aan de gezondheid van haar klanten. Alle producten van Golden Rose zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie.

 

Webecos
Webecos heeft een volledige huidverzorgingslijn gebaseerd op eigen receptuur.
De meeste werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong en dierproefvrij. Webecos producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen en dierproefvrij.

 

 

Yellow Rose
Yellow Rose is gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide wetenschappelijke kennis.
Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de meest recente ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap. Het belangrijkste doel is het produceren van veilige en doeltreffende producten van de hoogste kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs. Alle producten zijn bovendien dierproefvrij en op plantaardige basis.

Alle producten van deze merken zijn verkrijgbaar bij mij in de salon.