Acties/Nieuws

Om de twee maanden is er een nieuwe actie behandeling in te boeken, de zogeheten ”maandbehandeling”.
Een heerlijke combinatie behandeling voor een leuke actie prijs!

Voorjaar Special Treatment Mei/Juni €55,00
Het voorjaar is in volle gang, de zon straalt volop en de voeten mogen weer gezien worden! Vier het voorjaar en maak gebruik van deze heerlijke behandeling. Het is een uitgebreide treatment van het gezicht en de voeten, speciaal aangepast op deze tijd van het jaar. Pure verwennerij!

x     Vochtmeting van de huid
x     Uitgebreide reiniging
x     Epileren of harsen v.d. wenkbrauwen
x     Microdermabrasie dieptepeeling
x     Vitaliserend oogmasker
x     Gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
x     Dagverzorging
+
x     Knippen teennagels en verzorgen nagelomgeving
x     Lichte eeltlocaties behandelen
x     Voetverzorging
x     Teennagels lakken met gewone nagellak of gellak  (gellak meerprijs €10,00)


 

Nieuwe behandeling: Hydromassage (zwangerschapsmassage)
Bij een hydromassage lig je op een heel plat en lang kussen gevuld met warm water +/- 38 gr. De gehele massage lig je op je rug en wordt er gemasseerd met voldoende olie tussen de kussens en het lichaam in. Door het warme water in het kussen worden drukpunten ontlast en lig je zeer ontspannend. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor zwangere dames, de rug waar dagelijks veel spanning op staat heerlijk even laten ontspannen. Tevens is deze massage ook ideaal voor mensen die slecht op hun buik kunnen liggen (stevige lichaamsbouw v.b. buik, borsten) en mensen met ademhalingsproblemen. Ook voor oudere mensen is deze massage een weldaad.
Meer informatie vindt u hier: http://leonieschoonheidssalon.nl/behandelingen/lichaamsmassage/


 Zomervakantie 2018
De salon is in de zomer i.v.m. vakantie gesloten van 21 juli tot en met vrijdag 10 augustus. Vanaf zaterdag 11 augustus sta ik weer voor u klaar! Tijdens de sluitingsperiode ben ik telefonisch niet bereikbaar, u kunt natuurlijk altijd via de website een afspraak inplannen en voor dringende zaken kunt u een e-mail sturen.