Acties/Nieuws

Om de twee maanden is er een nieuwe actie behandeling in te boeken, de zogeheten ”maandbehandeling”.
Een heerlijke combinatie behandeling voor een leuke actie prijs!

Voorjaarsbehandeling Maart en April €49,50
Heerlijk, het voorjaar is in aantocht maar is uw huid er wel klaar voor? Tijdens de winter bouwt de huid een extra beschermlaagje op maar richting het voorjaar is het belangrijk om de huid te ontdoen van de dikkere beschermlaag, dode huidcellen en doffe glans. Meteen na de behandeling is zijn droogtelijntjes zijn minder zichtbaar en uw huid oogt weer stralend en fris!

  • Gezichtsreiniging
  • Wenkbrauwen epileren of harsen
  • Fruitzuur ampul 10% voor een intensieve dieptereiniging
  • Stoombehandeling met citrus scrub
  • Onzuiverheden/Gerstekorrels verwijderen
  • Hyaluronzuur repair ampul
  • Rozen peel-off masker
  • Paraffine handenpakking met voedende handcrème
  • Dagverzorging afgestemd op uw huidtype


 

Nieuwe behandeling: Hydromassage (zwangerschapsmassage)
Bij een hydromassage lig je op een heel plat en lang kussen gevuld met warm water +/- 38 gr. De gehele massage lig je op je rug en wordt er gemasseerd met voldoende olie tussen de kussens en het lichaam in. Door het warme water in het kussen worden drukpunten ontlast en lig je zeer ontspannend. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor zwangere dames, de rug waar dagelijks veel spanning op staat heerlijk even laten ontspannen. Tevens is deze massage ook ideaal voor mensen die slecht op hun buik kunnen liggen (stevige lichaamsbouw v.b. buik, borsten) en mensen met ademhalingsproblemen. Ook voor oudere mensen is deze massage een weldaad.
Meer informatie vindt u hier: http://leonieschoonheidssalon.nl/behandelingen/lichaamsmassage/


Nieuwe behandeling: Wimperkrul permanent (vanaf april)

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions? De trend van het moment is wimperkrul permanent waarbij er een mooie krul in de natuurlijke wimpers wordt gezet, de wimperkrultang is overbodig! In een korte behandeling worden kleine wimperkrulrollers in jouw wimpers geplaatst. Hierover wordt een speciaal ontwikkeld wimper permanent vloeistof aangebracht. Deze moet 20 min. intrekken. Vervolgens wordt een neutralisatie vloeistof opgebracht die 10 min. blijft zitten. Vervolgens halen we de rollers eraf en is de permanente krul aanwezig. Om nog een optimale kleur te geven worden de wimpers vervolgens nog geverfd.
Meer informatie vindt u hier: http://leonieschoonheidssalon.nl/behandelingen/losse-behandelingen/


 

 

Zomervakantie 2018
De salon is in de zomer i.v.m. vakantie gesloten van 21 juli tot en met vrijdag 10 augustus. Vanaf zaterdag 11 augustus sta ik weer voor u klaar! Tijdens de sluitingsperiode ben ik telefonisch niet bereikbaar, u kunt natuurlijk altijd via de website een afspraak inplannen en voor dringende zaken kunt u een e-mail sturen.